По повод Денот на училиштето „Св. Кирил и Методиј“ беа распишани литературен и ликовен конкурс на тема: „ШТО МИ ДАВА СИЛА ДА ПРОДОЛЖАМ НАПРЕД КОГА СВЕТОТ ЗАСТАНА ВО МЕСТО“

Кликнете на линков за дополнителни информации

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *