Литературниот конкурс на македонски јазик по повод денот на вљубените, на тема,, Љубовта-сила што ги надминува сите предизвици,,

На литературниот конкурс на македонски јазик по повод денот на вљубените, на тема,, Љубовта-сила што ги надминува сите предизвици,, органзиран од ОСУ ,,Јовче Тесличков” -Велес, беа наградени нашите ученици. Диплома за освоено второ место за ученичката Сузана Тикварова под менторство на професор Даниела Трендафилова и диплома за учество на ученичката Сара Јовчевска под менторство на професорот Даниела Трендафилова.Им посакуваме многу успеси и понатаму.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *