Прифатен е проектот и апликацијата од МОН со која ООУ „Панко Брашнаров„ ќе добие комплетно нова фасада и нов кров.

ООУ „Панко Брашнаров”, минатата година комплетно сменето ПВЦ прозори и врати… оваа година прифатен проектот и апликацијата од МОН со која училиштето ќе добие комплетно нова фасада и нов кров.Стручноста и спремноста на наставниот кадар, стручната служба и техничкиот кадар – на највисоко ниво …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *