На ден 15.04.2021 година се реализираа општински натпревар по биологија

На ден 15.04.2021 година се реализираа општински натпревар по биологија, на натпреварот учество земаа следниве ученици:Ментор Љубинка Чанева1.Орданче Јаневски – 8б одд.2. Елена Наумова – 9а одд.3. Александра Калешова – 9а одд.4. Сара Јовчевска – 9в одд.5. Андреј Бабунски – 9в одд.МенторГабриела Китановска Љуткова1.Филип Камчев 7а одд.-пофалница2.Марија Настасовска 7б одд.- пофалница3.Милка Шаптева 7б одд.-пофалнициУченичките , Елена Наумова и Александра Калешова освоија втора награда и продолжуваат на регионален натпревар.На сите учесници им честитамe за учеството и покажаниот успех, а на Елена Наумова и Александра Калешова им посакуваме многу среќа и успех на регионалниот натпревар кој ќе се реализира на 12. мај 2021г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *